LARGO d.o.o. agencija je koja uz posredovanje u prometu nekretninama, u svojoj ponudi ima i uslugu legalizacije objekata na području cijele Hrvatske.


Određenu prepoznatljivost na tržištu omogućila nam je naša visoka profesionalnost i izvrsnost u našim uslugama.

NOVOGRADNJA 400 m2, PARCELA 2927 m2


Podaci o nekretnini:
  • Cijena
  • 259.000,00 EUR
  • Sobe
  • 7
  • WC/Kupaonica
  • 5
  • Stambena površina
  • 400 m2
  • Godina gradnje
  • 2015
Lokacija:


Žumberačko gorje - uz granicu Parka prirode, 20 km od Jastrebaskog, 50 km od Zagreba


Ostalo:


- IZUZETNA LOKACIJA ZA POTPUNI ŽIVOT I ODMOR -

Na jedinstvenoj, izdvojenoj poziciji Žumberačkog gorja uz granicu Parka prirode, na povišenom položaju, 50 km od Zagreba, nalazi se nova troetažna kuća ukupne površine 400 m2 na parceli od 2927 m2.

Građena je visokokvalitetnim materijalima u nisko energetskoj formi s ciljem efekta otvorenosti i povezanosti s prirodom.
U fazi je 90 % završenosti. Potrebno je još staviti keramiku, unutarnja vrata i fasadu sukladno željama vlasnika.

Prva etaža – prizemlje - sastoji se od:
fitness sobe, velike kupaonice, saune, vinskog podruma, vešeraja, ostave, kotlovnice i hodnika te spremišta s posebnim ulazom.

Druga etaža – kat – sastoji se od tri dijela:
U srednjem dijelu kuće nalazi se veliki dnevni boravak sa visokim stropom, kaminom u sredini, pet metarskom staklenom stijenom i izlazom na veliku terasu te kuhinja sa blagavaonicom i izlazom na terasu prema šumi.
Drugi, desni dio predstavlja posebno odvojen spavaći prostor sa tri spavaće sobe odvojene hodnikom te dvije kupaonice.
Treći dio, lijevo od dnevnog boravka, obuhvaća veliku društvenu sobu s visokim stropom u obliku vala i velikom staklenom stijenom kroz koju se rasprostire panoramski pogled na okolno gorje te terasu na kojoj je predviđen vanjski yacuzzi i gostinsku sobu sa kupaonicom te toalet.

Treća etaža – galerija: konzolnim stepenicama iz dnevnog boravka dolazi se u prostor koji je predviđen kao radni prostor sa bibliotekom te tavanski prostor koji je moguće prenamijeniti u stambeni.
Ova etaža prati kosinu krova.

Tlocrti etaža i prikaz parcele nalaze se u prilogu.

Pročelje kuće orijentirano je na jug.
Grijanje – podno kroz kroz sve tri etaže (Thermia – toplinska pumpa sa zemljanim kolektorima).
Svi priključci su u funkciji: voda, struja, telefon, internet i video nadzor, a otpadne vode spojene su na eko preljevnu septičku jamu.

Tehničke karakteristike: vodonepropusni beton, cigla Porotherm 30 cm, Tondach crijep – Austrija, podno grijanje – plivajući pod, pvc stolarija s vanjskim roletama (6 komora, troslojna stakla, komarnici), elektronsko podizanje roleta na staklenim stijenama, Vimar utičnice i prekidači, dvoja protuprovalna vrata, eko preljevna septička jama...

Potpuni mir, izdvojenost, povezanost s prirodom, panoramski pogled, komfor i kvalitetna gradnja, relativna blizina Zagreba i aerodroma, auto ceste, Karlovca, Plitvičkih jezera te Jadranskog mora (cca 100 km), blizina golf terena Dolina kardinala, sve su to karakteristike koje daju specifičnost ovoj nekretnini na koju bi trebalo obratiti pažnju.


Objekt je pogodan i ima predispozicije za korištenje i u turističke svrhe kroz obiteljski ili lovni turizam.

Cijena na upit.